## THEME: PRIORITIZING QUALITY ASSURANCE: TEACHING, RESEARCH AND PROFESSIONAL CONDUCT

VENUE: Otunba Subomi Balogun Conference Centre, UI Hotels

## Programme of Event

TIME	DURATION	ACTIVITY	FACILITATOR/SPEAKER	VENUE
10:00- 18:00		Arrival and Registration	All Participants	
		DAY TWO: MONDAY, 26'	TH AUGUST, 2019	
08:00- 09:55	1 Hours 55 Mins	Arrival/Registration/ Accreditation continues	All Participants	Conference Venue
10:00- 10:10	10 Minutes	<b>Conference Opening:</b> Welcome Address by Host Vice-Chancellor	Prof. Abel Idowu Olayinka, FAS	Conference Venue
10:10- 10:20	10 Minutes	Welcome Address by Chairman, AVCNU	Professor Muhammad Yahuza Bello	Conference Venue
10:20- 10:50	30 Minutes	<b>First Keynote Address</b> : Engendering Excellence in Nigerian Higher Education: The Role of Quality Assurance	<b>Prof. Abubakar Adamu</b> <b>Rasheed</b> , Executive Secretary of NUC	Conference Venue
10:50- 11:00	10 Minutes	Goodwill Message	<b>Prof. Suleiman Elias</b> <b>Bogoro</b> , Executive Secretary, Tetfund	Conference Venue
11:00- 11:15	15 Minutes	Address by Special Guest of Honour	His Excellency, Oluwaseyi Abiodun Makinde, Executive Governor, Oyo State	Conference Venue
11:15-	15 Mins	Flag Parade/Logos of	LOC/AVCNU Secretariat	Conference

11:30		Universities		Venue
11:30-	10 Mins	Group Photograph	Master of Ceremony	Conference
11:40				Venue
11:40-	30 Mins	Tea Break	All Participants	Conference
12:10				Venue
12:10- 12:40	30 Mins.	Second Keynote Address: Quality Assurance: A Transformational Strategy	<b>Emeritus Professor Nimi</b> <b>Briggs,</b> Pro-Chancellor and Chairman of Council, Federal University, Lokoja,	Conference Venue
12:40- 13:10	30 Mins	<b>Lead Paper 1</b> – Strategies for Fostering Teaching Excellence	Emeritus Professor P.A.I. Obanya	Conference Venue
13:10-	10 Mins	Interactive Session	All Participants	Conference
13:20			*	Venue
13:20-	20 Mins	Presentation by Sponsors		Conference
13:40				Venue
13:40- 14:00	30 Mins	<b>Lead Paper 2:</b> Research Excellence indicators for Institutional Benchmarking	<b>Professor Oye Ibidapo-</b> <b>Obe,</b> Pro-Chancellor, the First Technical University, Ibadan and Former Vice Chancellor, University of Lagos	
14:00-	40 Mins	Presentation by TETFUND		Conference
14:40		or any Governmental Agency (If Any)		Venue
14:40-	1 Hour	LUNCH BREAK		Conference
15:40				Venue
15:40-	2 Hours	AVCNU Meeting	<b>AVCNU Members meeting</b>	Conference
18:00	20Mins		(strictly for Vice-Chancellors only)	Venue
15:40-	2Hours 20Mins	Meeting of Spouses of	For Spouses of VCs only	Syndicate
18:00		Vice-Chancellors	-	Room
18:00-	2 hours	Courtesy Visit to the		
20:00		<b>Governor and Dinner</b>		
	Γ	DAY THREE: TUESDAY, 2'	7TH AUGUST, 2018	
TIME	DURATION	ACITIVITY	FACILITATOR/SPEAKER	VENUE
08:30-	30 Mins	Registration of		Conference
9:00		Delegates		Venue
09:00- 09:30	30 Mins	<b>Plenary Session 1:</b> Upholding Institutional Integrity through Excellent Professional Conduct	<b>Emeritus Professor M. A.</b> <b>Omolewa (OON),</b> former Nigeria's Ambassador and Permanent Delegate to	
			Permanent Delegate to UNESCO	
09:30-	30 Minutes	<b>Plenary 2:</b> Navigating the	Professor Olutoyin	Conference
10:00		Challenges of	<b>Ogundipe</b> , Vice Chancellor,	Venue

		Quality Assurance	University of Lagos	
10:00-	30 Minutes	Executive &	International Coach	Conference
10.30am		Leadership	Federation, Nigeria	Venue
0		development		
		Masterclass:		
		The Leadership imperative		
10:30-	1 Hour	Decision Making:		Conference
11:30		Structured Decision		Venue
-		Making		
		Decision Tree		
		Evidence based		
		decision-making		
11:30-	20 Mins	Tea Break	All Participants	
11:50			Ĩ	
11:50-	1 Hour 30	Solving Problems	International Coach	Conference
13:20	Minutes	Brainstorming	Federation, Nigeria	Venue and
		Technique	_	syndicate
		Choosing a Solution		rooms
		Tools in Solving		
		Problems		
13:20-	1 hour	Coaching as a	International Coach	Conference
14:20		Leadership	Federation, Nigeria	Venue
-		Tool		
		• 4Ps – Helping		
		employees to solve		
		problems		
		• FBI-Providing feedback		
		that improves		
		employee's		
		performance		
14:20-	20 Minutes	<b>Conclusion, Action</b>	International Coach	Conference
14:40	-	Planning and Wrap-up	Federation, Nigeria	Venue
14:40-	10 Minutes	Presentation by Sponsors		
14:50	•			
14:50-	10 Minutes	Presentation by Sponsors		
15:00				
15:00-	30 Minutes	Communiqué Session	Rapporteurs & all Participants	Conference
15:30				Venue
15:00-	1 Hour	Lunch	All Participants	Conference
15.00- 16:00	1 11001			Venue
16:00		Departure		v chuc
10.00	1			1